presence program

Presence Program hjälper dig att skifta stress och prestation till mer närvaro, balans och inre lugn. Bli medveten om vem du är, vad du behöver och hur du vill leva för att leva ditt bästa liv. Närvaro är nyckeln till det liv du längtar efter, och Presence Program hjälper dig att börja leva det.

an antidote to stress

ÄR DET HÄR ETT PROGRAM FÖR DIG?

Kan du känna igen dig i någon eller flera av punkterna nedan? Då är det här ett program för dig.

‧ Jag längtar efter mer balans i min vardag
‧ Jag längtar efter mindre stress, oro, ångest och prestationsbehov
‧ Jag längtar efter något annat men vet inte riktigt vad
‧ Livet borde vara bra men det är något som skaver
‧ Jag har tappat min livsglädje och ingenting känns riktigt kul
‧ Jag känner ett behov av att alltid prestera och leverera
‧ Jag vill känna mer kärlek och acceptans gentemot mig själv och andra
‧ Jag vill lära mig att bryta negativa tankemönster och vara snällare mot mig själv
‧ Jag längtar efter mer återhämtning men har svårt att vila och göra ingenting
‧ Jag prioriterar ofta andras behov och känslor före mina egna
‧ Jag vill skapa en förändring men vet inte hur
‧ Jag vill känna mer mening i mitt liv

Presence Program är ett program för dig som längtar efter att få ut mer av livet och börja skapa det liv som är rätt för just dig. Är du redo att investera i dig själv för att nå dit? Då har du kommit rätt.

PROGRAMMET INNEHÅLLER BLAND ANNAT:
COACHING

Individuellt utformade coachingsessioner via telefon för att möta dig precis där du är och hjälpa dig att snabbt ta värdefulla steg framåt.

HEALING

Avslappnande, frekvenshöjande reikibehandlingar och intuitiv vägledning för ökat välmående, större medvetenhet och starkare kontakt med din intuition.

ÖVNINGAR

Kraftfulla övningar både under och mellan sessioner som hjälper dig till djupa insikter, mer förståelse och kärleksfull acceptans.

VERKTYG

Användbara verktyg, tekniker, övningar och tankesätt som du enkelt kan applicera i din vardag för en långsiktigt hållbar förändring.

Under programmet kommer du få lära dig att:

 1. Hitta tillbaka till dig. Få en bättre förståelse för vem du är, vad du vill, vad du behöver, hur du fungerar och vad som är rätt för just dig så att du kan bli av med tanke- och beteendemönster som inte är i linje med din sanning.
 2. Prioritera dig själv. Förstå varför det är så viktigt att prioritera dig själv först och lär dig känna lugn och trygghet i att prioritera, och respektera, dig själv och din hälsa.
 3. Skapa mer balans i din vardag. Skapa en tydlig bild av vad balans innebär för dig och få hjälp att komma till de insikter och verktyg du behöver för att hitta och behålla balansen inom alla områden i livet.
 4. Granska dina falska sanningar. Lär dig att separera din hjärna/tankar (ego) från hjärta/känsla (intuition) och få perspektiv på den bestämda bilden av hur saker ska vara för att vara ”rätt” så att du kan släppa taget om rädslostyrda föreställningar om hur saker “är” eller “ska vara”. Lär dig identifiera dina falska sanningar och förstå vad som är rätt för just dig.
 5. Hitta och prioritera återhämtning. Förstå varför det är så viktigt med återhämtning, hitta vilken typ av återhämtning som passar just dig och känn lugn i att vila och göra ingenting.
 6. Skifta tankesätt. Lär dig tekniker och verktyg för att byta ut föreställningar kring ”måsten” och “borden” till behov och vill/vill inte.
 7. Tro på dig själv. Bli stark i tron på dig själv, din egen förmåga, ditt eget syfte och din egen väg.
 8. Lyssna på kroppen. Få verktyg för att landa i kroppen och förstå vad din kropp försöker säga till dig. Lär dig leva i synk med din kropp så att du kan ge dig själv det du behöver och bygga ett långsiktigt välmående.
 9. Värdesätta din energi. Förstå att din energi är det mest värdefulla du har och att långt ifrån allt och alla förtjänar att ta del av den. Lär dig värdesätta din energi, förstå vad som ger/tar energi från dig och hur du gör för att aktivt välja vad du spenderar den på.
 10. Släppa taget om prestation. Bli guidad mot insikten att du behöver balans mellan prestation och återhämtning, både för att må bättre och för att prestera bättre. Lär dig hur du får ut mer värde av din tid när du ger dig själv mer utrymme att inte prestera. 
 11. Hitta och känna mer närvaro. Hitta insikter och få tillgång till verktyg som hjälper dig att skifta stress, oro och ältande till mer närvaro och inre lugn. Upplev livet när det faktiskt händer och njut mer av varje stund.
 12. Skapa ett rikare liv. Börja skapa och leva ett liv rikare på närvaro, lugn, glädje, kärlek, förståelse och acceptans. Hitta tillbaka till din livsglädje och ge dig själv det du behöver för att skina starkare än någonsin. Det förtjänar du.

det här får dU:
UPPLÄGG & innehåll
 • 12 x 60 min coachingsamtal
 • 3 x 60 min reikihealing och intuitiv vägledning
 • Individuellt anpassade övningar, verktyg och tips 
 • Support och coaching mellan sessioner
 • Startpaket med innehåll som kommer hjälpa dig att hålla motivationen uppe under programmets gång*

  *Startpaketet ingår endast om du väljer att betala för hela programmet på en gång.

allt jag önskar att jag visste

Jag delar allt det jag önskar att jag själv hade vetat tidigare. Övningar, verktyg, tankesätt och tekniker som har hjälpt mig att förändra och förbättra hela mitt liv. Det som dagligen hjälper mig att skifta från stress och prestation till livsglädje, tacksamhet och inre lugn. Med värme guidar jag dig genom programmet, mjukt och inkännande men utmanande när det behövs. Jag kommer att finnas vid din sida genom hela processen och ge dig stöd att leva upp till din fulla potential så att du själv kan skapa det liv du längtar efter.

SIGN UP

Om du är intresserad av att anmäla dig till Presence Program så får du gärna skicka ett mail till coach@thomasine.se. Då bokar vi in ett kostnadsfritt konsultationssamtal för att du ska få möjlighet att berätta om din situation, ställa frågor programmet och om mig som coach så att du kan få en bättre känsla för om det här är rätt program för just dig.

FRÅGOR & SVAR

Om mitt budskap och mina värderingar resonerar med dig så är det en bra start! Är du öppen för att jobba på djupet med din inre värld för att skapa en positiv förändring i din yttre värld så är det ännu bättre. Lita på din intuition, din magkänsla. Känns det som att du har hittat till mig av en anledning? Då är det nog så. Jag erbjuder alltid ett 30 min gratis konsultationssamtal för att ställa frågor, få mer information om hur jag jobbar och resonera kring ett upplägg som skulle passa just dig. 

Nej, inte alls. Min coaching bygger på att hjälpa mina klienter att få de insikter, kunskaper, verktyg och hjälpmedel som de behöver för att inte bli utbrända – varken nu eller i framtiden. I kombination med coachande samtal och kraftfulla frågor så delar jag det som har hjälpt mig genom prestationsrelaterad stress, utmattning och ångest och som jag önskar att jag själv hade innan jag blev utbränd. Jag vill hjälpa dig att känna att känna dig mindre stressad och mer närvarande och balanserad så att du kan njuta mer av livet.

Självklart! Du får mer än gärna höra av dig till mig så berättar jag mer. Lättast är att maila mig på coach@thomasine.se så återkommer jag så snart jag kan!

Som din coach kan jag garantera att jag kommer att finnas här vid din sida genom hela processen och vara ett så varmt och kärleksfullt stöd som jag kan under tiden du gör ditt viktiga arbete med dig själv. För mig är det just det coaching handlar om; att se och lyfta dig till din fulla potential så att du själv kan skapa det liv du drömmer om. Jag kan inte garantera att du når dina mål för det beror till stor del på dig och din motivation att göra jobbet, men jag kan garantera att du får det utrymme och den uppmuntran du behöver för att göra det. 

Priset för hela programmet är 12.000 kr. Då betalar du enbart för coachingen – healingbehandlingar, programmaterial, support mellan sessioner och startpaket ingår utan extra kostnad när du signar upp dig på hela programmet. Du kan själv välja om du vill betala hela programmet på en gång, uppdelat på två eller per månad. Startpaketet ingår endast om du väljer att betala hela programmet på en gång.